Phibalex advocatenassociatie

Over ons:

In 1994 ontstond de CVBA STAELENS, VAN DEN BERGHE, VROMBAUT, een advocatenassociatie die is uitgegroeid tot het huidige PHIBALEX.

Vrij snel kwamen tal van advocaten en administratieve medewerkers het kantoor versterken.

In 2003 trad Serge CARTON toe tot de associatie.

PHIBALEX behandelt dossiers voor zowel particulieren, ondernemingen, verzekeringsmaatschappijen en openbare besturen.

Ondertussen groeide het kantoor uit tot een vaste waarde aan de Brugse balie. De gespecialiseerde en gediversifieerde uitbouw van het kantoor maken het mogelijk om zeer specialistisch te werk te gaan. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende componenten van een zaak, waaronder de verschillende rechtstakken die om de hoek komen kijken.

Werkwijze

PHIBALEX beschikt over een modern en stijlvol kantoorgebouw met een up to date - kantoorinfrastructuur.

Ons kantoor is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeerruimte.

Wij beschikken over een goed uitgerust secretariaat, dat bemand wordt door bekwame en ervaren secretaresses, die steeds klaar staan om U te verwelkomen en door te verwijzen.

Ons kantoor is uitgerust met een uitgebreide en actuele bibliotheek, zodat steeds de vinger aan de pols kan worden gehouden met betrekking tot recente juridische ontwikkelingen.

Wij hebben alles in huis om Uw dossier optimaal te behandelen.

Ereloon

Op een eerste consultatie worden alle gegevens aan de cliƫnt verstrekt zodat deze zich een correct beeld kan vormen over het ereloon en de kosten die zullen worden aangerekend en de wijze waarop dit zal gebeuren.